Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رفاهی وزیر تعاون با بیان اینکه املاک فرد فعلا مبنای محاسبه پرداخت یارانه نیست، از ارسال دو فهرست شامل یک فهرست سه میلیون نفری و یک فهرست یک میلیون نفری به سازمان هدفمندی یارانه‌ها برای واریز یارانه معیشتی خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست،‌ داریوش ابوحمزه، معاون رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز در حاشیه معارفه سرپرست حراست وزارت کار اظهار داشت: تاکنون 4 میلیون نفر از شهروندان درخواست بازنگری دهک درآمدی خود شدند و اعتراض خود را در سامانه حمایت وزارت کار ثبت کرده‌اند، اعتراضات عمدتاً مربوط به ساختار خانوار است که باید در دفاتر پلیس + 10 خانوار یارانه‌ای تفکیک و جدا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی 10 روز گذشته دو فهرست از متقاضیان یارانه را به سازمان هدفمندی یارانه‌ها ارسال کردیم و بعد از دستور رئیس‌جمهور کسانی که قبلاً یارانه 45500 تومان می‌گرفتند اما یارانه معیشتی به حسابشان واریز نشد و درخواست بازنگری داده‌اند یک ماه یارانه معیشتی به حساب‌شان واریز شد اما فعلاً مسدود است تا تقاضای آنها رسیدگی شود.

معاون رفاهی وزیر کار گفت:‌ تاکنون اسامی چهار میلیون نفر شامل دو فهرست یعنی یک فهرست سه میلیون نفری و یک فهرست یک میلیون نفری به سازمان هدفمندی یارانه‌ها برای واریز یارانه معیشتی معرفی شده است؛ از بین آنها کسانی بودند که نسبت ساختار خانواده و دارایی‌ خود اعتراض داشتند این افراد قبلا یارانه ماهانه دریافت می‌کردند اما چون جز دهک پردرآمدی 10 شده بودند یارانه آنها حذف شده بود و این افراد درخواست بازبینی داشتند.

ابوحمزه این را هم گفت:‌ رئیس‌جمهور یک مهلت یک ماهه برای بررسی تقاضای این افراد داده است و تلاش می‌کنیم ظرف یک ماه که 10 روز از آن گذشته است بازبینی‌ها انجام شود و کسانی که جزو 90 درصد یارانه‌بگیر قرار بگیرند یارانه آنها برقرار می‌شود.

معاون رفاهی وزیر کار همچنین در مورد کسانی که مسؤول خرید در ادارات هستند اما از حساب شخصی استفاده می‌کنند گفت: ما سعی می‌کنیم مسأله آنها را بعد از اعتراض حل کنیم اما در بلندمدت باید حساب‌های شخصی از حساب‌های اداری و تجاری تفکیک شود که به شفافیت اقتصادی می‌انجامد و افراد نباید با حساب شخصی خود کار تجاری کنند.

وی همچنین در مورد بیماران خاص و معلولان نیز گفت:‌ کسانی که به خاطر بیماری خاص مبلغی به حساب‌شان واریز می‌شود شرایط آنها را هم در نظر می‌گیریم.

ابوحمزه گفت: سنجش تمکن مالی خانوار فقط یک شاخص ندارد بلکه مجموعه‌ای از شاخص‌ها در نظر گرفته می‌شود مثلاً داشتن املاک تنها ملاک نیست عده‌ای هستند که املاک زیادی به نامشان است اما مربوط به آنها نیست باید نقایض سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این سامانه برطرف شود. اگر این مشکلات نبود املاک هم مبنای محاسبات قرار می‌گرفت اما فعلاً سامانه املاک دچار ضعف است و باید سازمان ثبت اسناد آن را برطرف کند.

وی همچنین گفت:‌ تعداد زیادی از معاملات خانه و ملک با قولنامه انجام می‌شود که در جایی ثبت نمی‌شود لذا افرادی هستند که ملک دارند و مشمول یارانه شده‌اند.

معاون رفاهی وزیر کار گفت: در رویکرد تازه اینگونه است که برخی افراد دارایی‌های قابل توجهی دارند و یارانه می‌گیرند و کسانی هستند که وضع مالی خوبی ندارند و اموال یا خودرو اشتباهی به نام آنها ثبت شده است که به آنها یارانه نمی‌دهیم بنابراین باید بررسی شود و اگر جز 9 دهک باشند یارانه به آنها تعلق می‌گیرد.

ابوحمزه همچنین در مورد کسانی که خانه خود را خرید و فروش کرده و مبلغ زیادی در حساب آنها یکبار جابه‌جا شده است گفت: مبنای محاسبات ما صرفا با یک خرید و فروش خانه نیست که فرد وارد دهک دهم قرار گیرد بلکه تراکنش در سال‌های مختلف را بررسی می‌کنیم و با یکبار خرید و فروش خانه فرد در دهک دهم وارد نمی‌شود این افراد درآمدها و یا دارایی‌های دیگری هم دارند.

وی در مورد کل یارانه‌بگیران معیشتی گفت: تا قبل از ارسال دو فهرست اخیر حدود 72 تا 73 میلیون نفر یارانه می‌گرفتند با این دو فهرست ارسالی به هدفمندی یارانه‌ها که 4 میلیون نفر به این جمعیت اضافه می‌شود یعنی 76 تا 77 میلیون نفر خواهد شد یک قشری از افراد هستند که جامانده یارانه هستند که شامل 7 میلیون نفر می‌شوند که قبلا یارانه ماهانه نمی‌گرفتند یا انصراف داده بودند که آنها می‌توانند در سامانه سازمان هدفمندی به نشانیMY.gov.ir  ثبت‌نام کنند و سپس آزمون وسع‌سنجی می‌شود که از این تعداد هم 4 تا 5 میلیون نفر به یارانه‌بگیران اضافه می‌شوند و حدود 83 میلیون نفر یارانه خواهند گرفت.

معاون رفاهی وزیر کار این را هم گفت:‌ در حال حاضر به دستور رئیس‌جمهور به 4 میلیون نفر از افرادی که در دهک دهم قرار گرفته و اعتراض کرده بوند یارانه به صورت علی‌الحساب واریز شده است که فعلا مسدود است تا تقاضای آنها بررسی شود.

وی در مورد بازنشستگانی که فرزند‌ دارای درآمد هستند گفت:‌برای این افراد باید تفکیک خانوار صورت گیرد که آن هم بر عهده ما نیست باید به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند و خانوار فرزند خود را جدا کنند. اگر فرزندان متأهل باشند خانوار جدید تشکیل می‌دهند و اگر فرزندان مجرد و بزرگسال باشند با مقررات دیگر می‌توانند در دفاتر پلیس +10 خانوار خود را جدا کنند.

* موضوع رها کردن چندین هزار نوزاد در چند روز صحت ندارد

ابوحمزه در مورد رها کردن نوزادان از سوی برخی خانوارها گفت:‌ در جامعه 80 میلیونی بالاخره مواردی پیش می‌آید که یک مورد آن هم پسندیده نیست اما اینکه ادعا شود چند هزار نوزاد در چند روز رها شده‌اند درست نیست و صحت ندارد چون سهم زیادی از متولدان را شامل می‌شود.

معاون رفاهی وزیر کار در مورد اینکه سامانه حمایت تا چه زمانی باز است؟ گفت: محدودیت زمانی برای آن نیست در روزهای آینده هم ویرایش جدیدی به سامانه حمایت وزارت کار اضافه می‌شود حتی در برخی موارد امکان بارگذاری مدارک توسط متقاضیان فراهم می‌شود و همکاران ما 24 ساعته درصدد ارتقاء سامانه حمایت هستند.

وی افزود: صرف داشتن ماشین باعث حذف یارانه نمی‌شود،درآمد خانوار هم ملاک قرار می‌گیرد اما اینکه درآمد خانوار چقدر باشد به بعد خانوار هم بستگی دارد و هزینه‌های خانوار در نظر گرفته می‌شود بنابراین نه ملک و نه خودروی 300 میلیونی به تنهایی ملاک نیستند.

ابوحمزه همچنین گفت:‌ هر چه تعداد اعضای خانوار بیشتر باشد هزینه خانوار هم به همان نسبت بالا می‌رود پس اینکه گفته می‌شود به صرف داشتن 10 میلیون درآمد ماهانه، یارانه حذف می‌شود این صحیح نیست، اغلب افرادی که اعتراض می‌کنند احتمالا درآمدهای دیگری دارند باید درخواست آنها دقیق بررسی شود.

معاون رفاهی وزیر کار همچنین گفت:‌ اطلاعات سامانه حمایت مرتب به روز می‌شود داده‌های خوبی در آن قرار  داده شده است برخی از زیرسامانه‌های آن اطلاعات به روز در آن بارگذاری کرده‌اند و برخی در حال بروزرسانی هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون رفاهی وزیر کار یارانه معیشتی سامانه حمایت میلیون نفری میلیون نفر دو فهرست یک فهرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند